Emanuel Pavel

Director imagine | Videograf | Scenarist

Despre

Nu ma intrebati de unde aceasta pasiune, pentru ca nici eu nu stiu! Pur si simplu am inceput sa filmez diferite activitati, pana la un moment dat, cand am fost incurajat de un prieten sa aprofundez un program profesional de editare, apoi altul mi-a dat sfaturi, am cautat informatii pe internet, m-am documentat, am fost la un workshop la Bucuresti si vazand ca ma descurc, am hotarat sa incep sa filmez la nunti, deoarece m-a atras acest segment al videografiei, iar in cadrul unei nunti intalnesti: bucurie, emotie, locuri, peisaje deosebie, oameni noi, aventuri noi si din toate acestea reiese arta!

Am inceput sa filmez cu o camera semi-profesionala, iar in vara anului 2011 am avut primele doua nunti. Cu toate ca pare usor sa filmezi si toti cred ca banii se fac foarte usor si repede, intr-o singura zi (ziua nuntii), va marturisesc ca nu este asa! Pe langa stresul din ziua nuntii, toata alergatura, dupa ce ajung acasa incepe un lung proces de: salvare a fisierelor, editarea filmarii, corectiile de culoare, editarea sunetului, inscriprionarea pe blu ray si dvd a filmarii, lucruri care necesita multa rabdare, mult timp si multe, multe ore de munca. De asemenea investitia in aparatura este mare si sa nu va imaginati ca o data cumparate sculele, le folosec toata viata!

Nu! In 2,3 ani tehnologia avanseaza si trebubuie tinut pasul cu ea! Consider ca tot ceea ce faci trebuie sa faci din pasiune si banii sa nu reprezinte un tel pentru tine, ci doar un mijloc de a trai, iar acestia vin in urma daruirii tale si a muncii! Fiecare lucrare o tratez cu seriozitate, daruire si dau tot ce pot mai bun din mine pentru ca rezultatul sa fie deosebit!

Poate va intrebati: cu ce filmeaza baiatul acesta?

In prezent filmez cu aparate foto – DSLR, deoarece ofera calitate superioara fata de cea a camerei video. De asemenea utilizez diferite accesorii, precum: sistem de stabilizare al imaginii (steadicam), slider liniar, monopiede si trepiede (Manfrotto), sistem de inregistrare separata sunetului, lavaliere, lumini de studio si alte accesorii, menite sa imbunatateasca calitatea filmarii sau sa produca un anumit efect.

Tot ce sunt si tot ce am realizat, am realizat cu ajutorul Lui Dumnezeu si sper ca fiecare lucrare a mea sa va impresioneze, deoarece in spatele ei se afla multe ore de munca, mult efort si mult suflet!

Emanuel Pavel este un videograf experimentat care va poate oferii servicii video ireprosabile

Ofer servicii video pentru artisti muzicali.

Beneficiati de o imagine calitativa, atent calibrata si meticulos lucrata.

Cu o experienta vasta in domeniul nuntiilor voi surprinde cele mai frumoase momente ale nuntii voastre oferindu-va un produs finit de vis.

Ofer diverse servicii video. Contacta-mi si putem discuta.

Pareriile Clientilor